Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Φλώρινα - Αμύνταιο. Σεμινάριο για Θερμοκηπιακές καλλιέργειες


Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει τους δημότες του ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο βραχείας εκπαίδευσης το οποίο θα υλοποιηθεί από το Τ.Ε.Ι. Δυτ. Μακεδονίας στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ 2017 -2018.
Το σεμινάριο είναι διάρκειας 50 ωρών, κατεύθυνσης:  Θερμοκηπιακές καλλιέργειες
και απευθύνεται σε νέες και νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα.
Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 έως και την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akatsarou@minedu.gov.gr.
 
 
Ο Δήμος Αμυνταίου συγχαίρει για μία ακόμη φορά το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων και την Δνση Νέας Γενιάς για αυτή τους την πρωτοβουλία σε συνέχεια του αντίστοιχου σεμιναρίου της ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑΣ. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η επικαιροποίηση των δεξιοτήτων και η επαγγελματική κατάρτιση του τοπικού μας πληθυσμού, ιδιαίτερα των νέων, στον τομέα της Αγροδιατροφής είναι βασική προϋπόθεση για την ομαλή μετάβαση της τοπικής μας κοινωνίας στην μεταλιγνιτική περίοδο και την προσαρμογή του ανθρώπινου μας δυναμικού σε ένα νέο περιβάλλον καινοτόμο και ανταγωνιστικό.
 
Από το Γραφείο Δημάρχου
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου