Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Που βρίσκεται η νέα παραλία σκύλων στην Κύπρο;

 
 
Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου χαιρετίζει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Παραλιών με την οποία καθορίζει πλέον το Μοναγρούλι (Επαρχίας Λεμεσού) ως την περιοχή στην οποία θα υπάρχει παραλία των σκύλων.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είχε επίσημη συνάντηση την Τετάρτη με τον Κοινοτάρχη Μοναγρουλιού, Παρασκευά Ηρακλέου, τον οποίο ευχαρίστησε για την θετική του τοποθέτηση στο θέμα αυτό ενώ κατά την συνάντηση “συζητήθηκαν, επίσης, αρκετά θέματα που αφορούν την παραλία σκύλων στην περιοχή του”.

Ένα μεγάλο θέμα που προκύπτει, σύμφωνα με το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, “είναι το οικονομικό, και οι δυσβάστακτες υποχρεώσεις που πηγάζουν σε σχέση με την λειτουργία της παραλίας”.

Το πόσο των 1000 ευρώ που δόθηκε στην κοινότητα δεν καλύπτει ούτε και τα πιο απαραίτητα, προσθέτει το Κόμμα και αναφέρει ότι “ο κοινοτάρχης μας ενημέρωσε ότι το ποσό αυτό φτάνει μόνο για να τοποθετηθούν μερικές ενημερωτικές πινακίδες ενώ ο χώρος χρειάζεται σωστή υποδομή όπως άνοιγμα δρόμου, καθαρισμός, τοποθέτηση κάδων απορριμάτων και άλλα”.

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου “υποσχέθηκε ότι θα συνεργαστεί με τον Κοινοτάρχη και θα πιέσει εκεί που χρειάζεται για να εξευρεθούν οι οικονομικοί πόροι οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση των έργων που χρειάζονται ώστε το κοινό και οι φιλόζωοι να μπορούν να επισκέπτονται την παραλία απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα”, καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου