Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Αττική - Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος. 7ος Ποδηλατικός γύρος Αρτέμιδος

 
 
Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος ΄΄Η ΑΡΤΕΜΙΣ΄΄ λειτουργεί σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με μαζική συμμετοχή των πολιτών μας σε όλα τα αθλητικά προγράμματα.
 
Μέλημά μας είναι να υπηρετήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες κάθε μικρού και μεγάλου συμπολίτη μας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αναπτύσσουμε αθλητικές δράσεις κ διοργανώσεις.
 
Την Κυριακή, 17 Μαΐου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος-¨Η ΑΡΤΕΜΙΣ¨- διοργανώνει τον 7ο Ποδηλατικό Γύρο Αρτέμιδος μη αγωνιστικού χαρακτήρα.
 
 
Η διαδρομή, η οποία θα ακολουθηθεί είναι η εξής:

Κοινή πορεία: Από Δημοτικό Στάδιο Αρτέμιδος >>> Ταβέρνα ξυπόλητος >>>> παραλιακός πεζόδρομος >>>έξοδο στην οδό Κρήτης όπου θα γίνει και ο πρώτος σταθμός με στάση.

Α΄διαδρομή (παιδική): Συνεχίζουμε ευθεία την Κρήτης και στρίβουμε αριστερά στην Αιγαίου. Δεξιά στην Λ. Αρτέμιδος και επιστροφή Δημοτικό Στάδιο. (σύνολο 4,5 χλμ)
Στρίβουμε δεξιά στη Σακελλαρίου και αριστερά στην Ευβοίας όπου μετά γίνεται Αρίωνος. Συνεχίζουμε ευθεία μέχρι την οδό Γαλήνης που κάνουμε αριστερά. Φτάνουμε στην οδό Υπαπαντής όπου τη διασχίζουμε όλη. (Αυτοί που κουράστηκαν έχουν τη δυνατότητα να στρίψουν στην Αγ. Ιωάννου Προδρόμου και θα βγουν κατευθείαν στο δημοτικό στάδιο. Για τους πιο «δυνατούς», στάση για ξεδίψασμα στο τέλος της Υπαπαντής και έπειτα για Λεωφ. Καραμανλή και Αριστερά στην Παραλιακή με κατεύθυνση το Δημ. Στάδιο. (σύνολο 10 χλμ)
          
Μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατάδας θα ακολουθήσει κλήρωση ποδηλάτων και άλλων δώρων.
          
Σας περιμένουμε όλους με ώρα προσέλευσης 9.00 και ώρα εκκίνησης 10.00 το πρωί.


πηγή: http://anatakti.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου