Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Μεσσηνία - Τερψιθέα Τριφυλίας. «Διεθνής Εβδομάδα Καρπουζιού»

 
 
Η AGRIS A.E, η μεγαλύτερη εταιρεία πολλαπλασιαστικού υλικού λαχανοκομίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, σε συνεργασία με το γαλλικό σποροπαραγωγικό οίκο HM.CLAUSE του ομίλου LIMAGRAIN, της οποίας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, διοργανώνει τη «Διεθνή Εβδομάδα Καρπουζιού».
 
Η παρουσίαση θα διεξαχθεί, για τους συνεργάτες της εταιρίας απ’ όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, στις 27 Μάιου 2015 στις εγκαταστάσεις της στην Τερψιθέα Τριφυλίας, ενώ στις 28 Μαΐου 2015 θα παρευρεθούν και συνεργάτες του οίκου Clause από όλη την Ευρώπη.
 
Επίσης στις 26 Μαΐου 2015, σε μια δράση Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρία θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της στην Τερψιθέα, το ΤΕΙ Καλαμάτας, σε μια εκπαιδευτική εκδρομή με στόχο την ξενάγηση των σπουδαστών και την εξοικείωση τους με τα πλέον σύγχρονα συστήματα καλλιέργειας.
 
Οι καλεσμένοι της θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους πειραματικούς αγρούς καρπουζιού. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να αξιολογήσουν το νέο υλικό της Τομάτας Θερμοκηπίου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τερψιθέα Τριφυλίας.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας καθώς και εκπρόσωποι τύπου.

Η εκδήλωση αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου