Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

Ιππασία από τον Αθλητικό Όμιλο Φλώρινας (Α.Ο.Φ.)


 Το κέντρο Ιππασίας της οικ. Γάστη στην Φλώρινα επισκέφθηκαν το Σάββατο 23/5/2015 τριάντα πέντε μικροί αθλητές του ΑΟΦ, παρουσία του προπονητή Τίτα Χρήστου.
 
Με τον μικρότερο 'καβαλάρη' να είναι 4 χρονών και με πολύ ενθουσιασμό και ανυπομονησία, γνώρισαν από κοντά αυτά τα θαυμάσια ζώα, ξεναγήθηκαν στους σταύλους διαμονής τους, τα τάισαν και απόλαυσαν 30 min βόλτα, παρουσία οδηγού, με απόλυτη ασφάλεια. 
 
 
Το πρωινό της Κυριακής 24/5/2015 πραγματοποιήθηκε η ομορφότερη Ορειβασία της Άνοιξης για τον ΑΟΦ, με μικρή αναλογικά συμμετοχή παιδιών συνοδεία των προπονητών Λούκαρη Νίκου και Τίτα Χρήστου.

Με σημείο αφετηρίας το Χιον. Κέντρο Βίγλας, μετά από 2ώρο περπάτημα και αφού διανύθηκαν 7,5 km, η ομάδα του ΑΟΦ έφτασε στο σημείο προορισμού της, στο καταφύγιο του Αυχένα της Μπέλα Βόδα κάτω από την κορυφή Πινερίτσα και σε υψόμετρο περίπου 2050 m.

Με σύμμαχο τον καλό τελικά καιρό -αφού ο ήλιος και η ζέστη δεν ήταν το ζητούμενο-και χωρίς το παραμικρό απρόβλεπτο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα του ΑΟΦ. Η ομάδα επέστρεψε αργά το μεσημέρι στην Φλώρινα γεμάτη με όμορφες εμπειρίες.
 
Για πληροφορίες - φωτογραφίες στο επίσημο site του ΑΟΦ: www.aoflor.gr. 

ΤΟ Δ.Σ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου