Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Round up. Πώς η Monsanto ναρκοθετεί το μέλλον μας!!!


 
Μην αγοράζετε γενετικά τροποποιημένα και καρκινογόνα προϊόντα της "MONSANTO"! Το 75% των φασολιών σόγια, το 65% του βαμβακιού και το 10% του αραβοσίτου που παράγονται στις ΗΠΑ περιέχουν το γενετικά τροποποιημένο γονίδιο (roundup ready) το οποίο θεωρητικά επιτρέπει στους αγρότες να ψεκάσουν τα χωράφια τους χωρίς να βλάψουν την σοδιά……… τουλάχιστον θεωρητικά! 
 
 
Δυστυχώς όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια ο ψεκασμός αυτός έρχεται με ένα βαρύ τίμημα: την υγεία ανθρώπων και ζώων ανά τον κόσμο! 

Το «roundup» είναι ένα προϊόν το οποίο όχι μόνο αποδυναμώνει τα φυτά αλλά επίσης αλλάζει τα συστατικά του εδάφους και αυξάνει την πιθανότητα να ενεργοποιηθούν οι παθογόνοι οργανισμοί που δρουν στα φυτά! 
 
Με άλλα λόγια αποτελεί ένα «θανατηφόρο κοκτέιλ».

Το «roundup» επιτρέπει την ανάπτυξη κάποιων μυκήτων οι οποίοι είναι επικίνδυνοι για ανθρώπους και ζώα. Ένας τέτοιος μύκητας ο Fusarium fungi έχει χρεωθεί με την εμφάνιση πανώλης, με καρκίνους, με στειρότητα και νοσήματα ζώων.

Επίσης έχουν συνδεθεί τα υπολείμματα του φαρμάκου αυτού με κυτταρικές βλάβες και ακόμα και κυτταρικό θάνατο ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα! 
 
Έρευνες δείχνουν ότι ακόμα και η βλάβη του DNA μπορεί να χρεωθεί σε αυτό ως επίσης και η βλάβη στην κυτταρική αναπνοή!
 
Επίσης, έχει συνδεθεί η χρήση του με γενετικές ανωμαλίες. 

Πώς μπορείτε να αποφύγετε την επαφή με το «roundup»;

Επειδή τα ράφια των καταστημάτων τροφίμων είναι γεμάτα με επεξεργασμένα τρόφιμα θα πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων ώστε να μην βλάψουν εμάς και την οικογένειά μας.
Η λύση δεν είναι και τόσο δύσκολη.
Είναι στην ουσία απλή. 


Με την μη αγορά γενετικά τροποποιημένων προϊόντων μπορούμε να τους πολεμήσουμε και να βγούμε νικητές στο βρόμικο παιχνίδι τους.

Να προτιμάμε οργανικές καλλιέργειες οι οποίες εξορισμού ΔΕΝ χρησιμοποιούν ζιζανιοκτόνα, ορμόνες, αντιβιοτικά και χημικά λιπάσματα
.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου