Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Αλεξανδρούπολη. Ορεινή Πεζοπορία στη δασική περιοχή Αισύμης - Άβαντα


Το Δίκτυο Εθελοντών Δασοπροστασίας Έβρου διοργανώνει εκδρομή Ορεινής Πεζοπορίας στη δασική περιοχή Αισύμης - Άβαντα με στόχο την εναλλακτική άθληση, την ψυχαγωγία, τη γνώση, την εκπαίδευση και την επαφή με το δάσος.

Η αναχώρηση έχει ορισθεί για την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 μπροστά από το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης στις 9:00 το πρωί με λεωφορείο.

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από το χώρο αναψυχής Αισύμης. Από εκεί θα
κατευθυνθούμε νότια και έπειτα από μία διαδρομή επτά χιλιομέτρων θα βρεθούμε κοντά στο χωριό Άβαντας όπου θα τερματιστεί η πεζοπορία. Εκεί θα ακολουθήσει πικ νικ με έτοιμο ελαφρύ ατομικό γεύμα που θα αναλάβει να φέρει μαζί του ο κάθε συμμετέχοντας.

Για να συμμετάσχετε στην εκδρομή δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, ενώ θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6948048564 (Μαρία Καδόγλου).

Το περπάτημα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους άθλησης. Είναι εύκολο, όχι ιδιαίτερα κοπιαστικό, δεν απαιτεί ακριβό εξοπλισμό και μπορεί να γίνει οπουδήποτε από τον οποιονδήποτε. Χαρίζει υγεία, μακροζωία, και μας βοηθά να χάσουμε τα περιττά κιλά. Το περπάτημα είναι ένας ιδιαίτερα καλός τρόπος για να αδυνατίσει κανείς, ιδίως όταν έχει καιρό να αθληθεί, ή κάνει καθιστική ζωή. Είναι η απολύτως φυσική και αποτελεσματική μέθοδος για όσους δεν θέλουν να πάνε σε κάποιο γυμναστήριο ή να επιλέξουν άλλα πιο απαιτητικά αθλήματα.

 
πηγή: http://www.alexpolisonline.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου