Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ιωάννινα. Στο Ζαγόρι οι αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς

 
ALEKSIPTOTO PLAGIAS1Το Αεραθλητικό Σωματείο Ιωαννίνων (Α.Σ.Ι.) διοργανώνει επίσημο περιφερειακό αγώνα αποστάσεων αλεξιπτώτου πλαγιάς, με τη διακριτή επωνυμία "Asprangeloi Open 2014" και σύμφωνα με τους ισχύοντες αγωνιστικούς κανονισμούς της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς (Ε.Α.Π.) και της Διεθνούς Αεροναυτικής Ομοσπονδίας (F.A.I.).
 
Η διοργάνωση είναι επιπέδου F.A.I. Open Category 2, θα έχει διήμερη διάρκεια και θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου Ιωαννίνων, με βάση το χωρίο Ασπράγγελοι.
 
Ημερομηνία έναρξης για την προσέλευση των αθλητών ορίσθηκε η Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014, και ημερομηνία λήξης του αγώνα η Κυριακή, 4 Μαΐου 2014.
 
Επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα είναι η http://www.ioannina-paragliding.gr και εναλλακτική η http://asprangeloi.epirus-airsports.gr. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας του σωματείου https://www.facebook.com/pages/ΑΣΙ/309817449049316?sk=wall.
 
Η διοργάνωση προβάλλεται μέσω φορέων και σωματείων σχετικών με τις αεραθλητικές δραστηριότητες, ενώ υποστήριξη και χορηγία παρέχουν ο Δήμος Ζαγορίου, ιδιώτες και φίλοι, τους οποίους ευχαριστούμε.
 
Μέσω της συγκεκριμένης αθλητικής συνάντησης, το σωματείο μας προσπαθεί να κινήσει το ενδιαφέρον, ιδίως της νεολαίας, για τα υπαίθρια και εναέρια αθλήματα, να διαδώσει το αθλητικό πνεύμα και να δημιουργήσει αεροπορική συνείδηση, να διαφημίσει μια περιοχή της Ηπείρου με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και φυσικά, να συσφίξει τις σχέσεις μεταξύ των αεραθλητών όλης της επικράτειας.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου