Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

«Το Σάββατο του Παραγωγού» : Ποιοτική ελληνική αγροτική παραγωγή και σπιτική μαγειρική.






Πρόσκληση της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, που υπογράφεται από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Γιάννη Μιχαήλ και την πρόεδρο του Συμβουλίου Ποιότητας Ζωής κ. Αμαλία Ζέπου, απευθύνεται για συμμετοχή
ενδιαφερομένων στην εκδήλωση «το Σάββατο του Παραγωγού» . Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει:            

«Αυτή τη χρονιά, για τα 40 χρόνια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ανοίγουμε τις πόρτες για να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους να την επισκεφθούν και να γνωρίσουν το έργο της.

Ας δοκιμάσουμε κάτι καινούριο: Η Ελληνική Εταιρεία θα είναι ανοιχτή ένα Σάββατο μεσημέρι κάθε μήνα, με μπουφέ από φαγητά με προϊόντα εποχής από εκλεκτούς παραγωγούς. Οι συνταγές θα είναι από φίλους που θα συμβάλουν με τα δικά τους πιάτα. Στη διάρκεια των γευμάτων θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια.

Στην Ελλάδα έχουμε την πολυτέλεια να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα, να διατηρούμε τις εποχιακές διατροφικές μας συνήθειες, να γνωρίζουμε τους τόπους προέλευσης και να μαγειρεύουμε απλά διατηρώντας τη θρεπτική αξία των υλικών. Τα Σάββατα του Παραγωγού παρουσιάζουν αυτή την όψη της ελληνικής κουζίνας.

Το πρώτο Σάββατο λειτουργίας είναι στις 4 Φεβρουαρίου, από τη 1μμ μέχρι τις 4μμ. και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.»









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου