Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Το "Σάββατο του Παραγωγού"






Ποιοτική ελληνική αγροτική παραγωγή & σπιτική μαγειρική
Σπιτικό φαγητό απ' το μποστάνι
Σάββατο, 3 Μαρτίου, 1 - 4 μ.μ.

Σε συνέχεια του πρώτου “Σαββάτου του Παραγωγού”, που παρουσίασε ελληνικά πιάτα με πρωταγωνιστή το πορτοκάλι, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ διοργανώνει το 2ο Σάββατο του Παραγωγού, στις 3 Μαρτίου, στο οποίο κυριαρχούν τα όσπρια, τα χόρτα και το ελαιόλαδο, γεύσεις Σαρακοστιανές.

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει με την πρώτη μας εκδήλωση, η Ελληνική Εταιρεία είναι ανοιχτή ένα Σάββατο μεσημέρι κάθε μήνα, με μπουφέ από φαγητά με προϊόντα εποχής από εκλεκτούς παραγωγούς. Οι συνταγές είναι από φίλους που συμβάλουν με τα δικά τους πιάτα. Στη διάρκεια των γευμάτων έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια.

Στην Ελλάδα διατηρούμε τις εποχιακές διατροφικές μας συνήθειες, γνωρίζουμε τους τόπους προέλευσης και μαγειρεύουμε απλά διατηρώντας τη θρεπτική αξία των ποιοτικών μας προϊόντων. Τα Σάββατα του Παραγωγού παρουσιάζουν αυτή την όψη της ελληνικής κουζίνας.

Η εκδήλωση αυτή είναι στις 3 Μαρτίου από τη 1μμ μέχρι τις 4μμ. Το γεύμα ξεκινάει στις 2μμ, και προηγούνται σύντομες παρουσιάσεις με θέμα τα προϊόντα και την παραγωγή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, γι αυτό σας παρακαλούμε αν έχετε την πρόθεση να έρθετε, να μας το πείτε μέχρι την Τρίτη 28/02.



Σας περιμένουμε με χαρά.

         Γιάννης Μιχαήλ                                      Αμαλία Ζέπου

           Πρόεδρος                                               Πρόεδρος
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ                   Συμβουλίου Ποιότητας Ζωής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου