Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Λαθροϋλοτόμος επιτέθηκε με τσεκούρι σε δασοφύλακες!



Λαθροϋλοτόμος επιτέθηκε με τσεκούρι σε δασοφύλακες!


Σε μαφιόζικες τακτικές καταφεύγουν οι παράνομοι υλοτόμοι που λεηλατούν τα δάση της Αιτωλοακαρνανίας για να αποφύγουν τη σύλληψη και την κατάσχεση του φορτίου που θα τους αποφέρει κέρδη. Ένας από αυτούς, μάλιστα, αποπειράθηκε να σκοτώσει τους δασοφύλακες που επιχείρησαν να του κάνουν έλεγχο!
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Γενικός Διευθυντής Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Αντώνης Κανταρτζόπουλος, την περασμένη Τρίτη κινδύνευσε η ζωή δασικών υπαλλήλων του Δασαρχείου Αγρινίου όταν εντόπισαν έναν γνωστό λαθροϋλοτόμο να μεταφέρει ξυλεία που είχε κόψει παράνομα στην περιοχή της Λεπενούς και προσπάθησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο.
Όπως τονίζει το protothema.gr, ο δράστης δεν δίστασε να χτυπήσει με το φορτηγό του αλλεπάλληλες φορές το υπηρεσιακό τζιπ και να εκτοξεύει απειλές εναντίον των δασοφυλάκων που τον καταδίωκαν. Μάλιστα, όταν εκείνοι τον εγκλώβισαν, άρπαξε ένα τσεκούρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους! Οι δασικοί φοβήθηκαν και τον άφησαν να φύγει αλλά ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν να αναζητούν τον λαθροϋλοτόμο. Όταν τον εντόπισαν, όμως, εκείνος πάτησε γκάζι και κατάφερε να ξεφύγει. Η ταυτότητά του, ωστόσο, είναι γνωστή στις αρχές και το Δασαρχείο Αγρινίου υπέβαλε μήνυση εναντίον του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου