Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Eξελίσσονται οι Μεγάλες ημέρες της Νεμέας

 
Eξελίσσονται οι Μεγάλες ημέρες της Νεμέας
 
Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας Κορινθίας και ο Δήμος της περιοχής, για 12η χρονιά, οργανώνει τις «μεγάλες ημέρες» της Νεμέας.

Θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και ουκ ολίγες εκδηλώσεις. Θέμα φυσικά, το κρασί (και όχι μόνο).

Την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο Νεμέας και συναυλία με έντεχνο ελληνικό και κλασικό ρεπερτόριο. Συγχρόνως, θα «τρέξει» και έκθεση λαδιού, σταφίδας και κρασιού στο χώρο του Συνδέσμου Οινοποιών.

Το Σάββατο, 20 του μήνα, θα έχουμε κλασική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο και γιορτή της σταφίδας στις Αρχαίες Κλεωνές.
Την Κυριακή, 21 του μήνα, θα συνεχιστεί η έκθεση κρασιού-λαδιού-σταφίδας, ενώ θα γίνει και γευσιγνωσία για Ρώσους επισκέπτες (και όχι μόνο). Οι εκδηλώσεις της Νεμέας θα συνεχιστούν στις 25 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου.
Το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, 19-21 Αγούστου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας, έχουν οργανώσει διάφορα δρώμενα με αφορμή την πρωτοβουλία «Ελλάδα στη Ρωσία και Ρωσία στην Ελλάδα». Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε αμπελώνες και μονάδες, θα γίνουν στρογγυλά τραπέζια στη Νεμέα, θα υπάρξουν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και συναυλίες. Συγχρόνως, θα λειτουργήσει έκθεση προιόντων, θα γίνουν ουκ ολίγες γευσιγνωσίες, ενώ τα οινοποιεία της περιοχής θα είναι ανοιχτά για το κοινό.


πηγή: http://moriasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου