Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Και το μέλι συμμετέχει στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης της Ξάνθης


Και το μέλι συμμετέχει στις Γιορτές της Παλιάς Πόλης της ΞάνθηςΣτα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Πόλης 2016 τον Σεπτέμβριο, η MARKETING SUPPORT GROUP, διοργανώνει και φέτος το 3ο Εμπορικό Φεστιβάλ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και την 1η Γιορτή Μελιού.
 
Μιλώντας στη ΕΡΤ Κομοτηνής η Ελένη Χοτζούδη, έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δύο προηγούμενων διοργανώσεων, αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα των συμπράξεων μεταξύ παραγωγών -ακόμη και διαφορετικών προϊόντων – με στόχο την ενίσχυση των προϊόντων τους που επιτεύχθηκαν στις προηγούμενες διοργανώσεις και κάλεσαν τους παραγωγούς από όλη την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση και να ‘συστήσουν’ τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό μέσω της έκθεσης υπενθυμίζοντας ότι της Γιορτές Παλιάς Πόλης στην περσινή χρόνια επισκεφτήκαν συμφώνα με καταγραφές στοιχείων περίπου 20 χιλιάδες άνθρωποι, που αρκετοί από αυτούς ήταν από άλλες χώρες. Η Εμπορική Έκθεση γίνεται, με σκοπό την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων καθώς και των επιχειρήσεων της Περιφερείας μας και όχι μόνο και έτσι η παρουσία των επιχειρήσεων δηλώνει την σύσσωμη προσπάθεια των επαγγελματιών να διαφημίσουν και να προωθήσουν τον τόπο τους και τα προϊόντα του, κατά την εκτίμηση της.
 
Η Ελένη Χοτζούδη σημείωσε παράλληλα με την Εμπορική Έκθεση, φέτος για πρώτη φορά διοργανώνεται, στα πλαίσια μιας συνεργασίας της MARKETING SUPPORT GROUP με τον εξωραϊστικό όμιλο Λυκοδρομίου ‘Ο Άγιος Παντελεήμων’, και η πρώτη Γιορτή Μελιού με στόχο την αναστήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα στο Λυκοδρόμιο Ξάνθης. Μια γιορτή που θα γίνει με σκοπό την ανάδειξη αυτού του θησαυρού της φύσης που λέγεται μέλι, στη διάρκεια της οποίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά όλη τη διαδικασία παραγωγής μελιού, από την κυψέλη έως και το βάζο, και να ενημερωθεί από τους μελισσοκόμους για τη διατροφική αξία του μελιού και τις χρήσεις του. Εαυτό το πλαίσιο παραγωγοί από διάφορα μέρη της Ελλάδας ενώνονται και προσφέρουν μέλι και προϊόντα του στους επισκέπτες.
 
Κλείνοντας η Ελένη Χοτζούδη τόνισε τόσο στην εμπορική έκθεση όσο και στη Γιορτή Μελιού οι διοργανωτές υπόσχονται πολλές κληρώσεις με δώρα για τους επισκέπτες, προσφορά από επιχειρήσεις της Περιφερείας ΑΜ-Θ.
 
Η είσοδος για το κοινό και στην Εμπορική Έκθεση και στη Γιορτή Μελιού είναι ελεύθερη.
 
Οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα τους στην έκθεση και στην 1η Γιορτή Μελιού, μπορούν να ζητούν πληροφορίες και να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6987114294 -2541105043, υπεύθυνη κ. Ελένη Χοτζούδη.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου