Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ο Ελληνικός Σύλλογος για τη Δενδροκομία μέλος του E.A.C.(European Arboricultural Council).

 
dendrokomia_logo
 
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Eλληνικός Σύλλογος για τη Δενδροκομία (ΕΣΔ) με την οποία γνωστοποιεί ότι είναι επίσημα μέλος του European Arboricultural Council (ΕAC).
 
 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συλλόγου για τη Δενδροκομία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από το 2015 είναι επίσημα μέλος του Ε.Α.C. (European Arboricultural Council).

To γεγονός αυτό μας τιμά ως σύλλογο που εκπροσωπεί την Ελλάδα και ταυτόχρονα νιώθουμε τεράστια ευθύνη να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτού του Ευρωπαϊκού Οργανισμού που σαν στόχο έχει τον συντονισμό και την εκπροσώπηση των συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Δενδροκομίας προς τα κατάλληλα κυβερνητικά όργανα και άτομα, προκειμένου να επιτευχθούν βελτιώσεις στο επάγγελμα της δενδροκομίας.

Οι τομείς δραστηριοποίησης του Ε.Α.C είναι η έρευνα σχετικά με τα δένδρα της πόλης,
η φύτευση δένδρων σε αστικές συνθήκες, η εκπαίδευση και κατάρτιση στη Δενδροκομία, οι ασφαλείς εργασιακές πρακτικές, η διαχείριση των αστικών δένδρων, ο έλεγχος των ασθενειών και των εντόμων και η εναρμόνιση των διαδικασιών που απαιτούνται για τη φροντίδα των δένδρων στην Ευρώπη.

Το Δ.Σ. θέλει να πιστεύει πως έχει τα εφόδια και τη θέληση να αποτελέσει ένα άξιο μέλος του Ε.Α.C.

Ελληνικός Σύλλογος για τη Δενδροκομία
Δάφνιδος 31 Αθήνα, τκ 11364
Τηλ. 2108625182, Fax 2108657727
e-mail:
info@dendrokomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου