Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Δράμα - Σιδηρόνερο. 9η Θερινή Συνάντηση Μανιταρόφιλων Αν. Μακεδονίας και Θράκης

 
9η Θερινή Συνάντηση Μανιταρόφιλων Αν. Μακεδονίας και Θράκης
 
Στα ορεινά του Νομού Δράμας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος η 9η Θερινή Συνάντηση Μανιταρόφιλων Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου 2018, στην ορεινή περιοχή του Νομού Δράμας θα πραγματοποιηθεί η 9η Θερινή Συνάντηση Μανιταρόφιλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η συνάντηση των Μανιταρόφιλων θα γίνει στις 10:00 π.μ. στο Πάρκο Πανοράματος Δράμας (επαρχιακή οδός Δράμας - Σκαλωτής).

Από το σημείο αυτό θα αναχωρήσουν με τα δικά τους αυτοκίνητα για το χωριό Σιδηρόνερο που είναι περίπου 40 χλμ από τη Δράμα.

Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος όχι μόνο τα μέλη του συλλόγου, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά στο φυσικό τους περιβάλλον άγρια μανιτάρια, να μάθουν γι΄ αυτά και να πάρουν μαζί τους μερικά φαγώσιμα για να τα δοκιμάσουν, κάποιοι ίσως για πρώτη φορά.

Τα έμπειρα μέλη του συλλόγου θα τους καθοδηγήσουν με σωστό και υπεύθυνο τρόπο, έτσι ώστε να αρχίσουν να ξεχωρίζουν τα φαγώσιμα από τα επικίνδυνα μανιτάρια, αλλά και να αναπτύξουν υπεύθυνη στάση απέναντι στους μύκητες και το φυσικό τους περιβάλλον.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Οι Μανιταρόφιλοι Αν. Μακεδονίας και Θράκης σας περιμένουν για να περάσετε μαζί τους ένα ευχάριστο πρωινό στη φύση, παρέα με τα μανιτάρια!

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Συλλόγου στο
Facebook.


πηγή: https://www.alexpolisonline.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου