Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ελληνική κουζίνα, η σύγχρονη εποποιία της Ελλάδας

 
 
Η ελληνική μεσογειακή κουζίνα που περιλαμβάνεται από το 2010 στην Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Unesco για τα ευεργετικά της στοιχεία, προσελκύει όλο και περισσότερους Γάλλους, γράφει η εφημερίδα Le Figaro.
 
Απέχοντας πολύ από τις άσχημες καρτ-ποστάλ με τον μουσακά να κολυμπάει στο λάδι, τον fluo ροζ ταραμά και τα ραγισμένα πιάτα, η ελληνική κουζίνα κερδίζει εμπιστοσύνη και εύσημα, αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, απαριθμώντας τα βραβεία που έχει αποσπάσει τους τελευταίους μήνες. Στους φετινούς νικητές της «βίβλου» της γαστρονομίας, οκτώ εστιατόρια με ελληνική κουζίνα βραβεύτηκαν με αστέρια Michelin και το «Bib Gourmand», το οποίο απονέμεται για εξαιρετικά καλή κουζίνα σε λογικές τιμές.

Για την συνέχεια του άρθρου δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://olympia.gr/2018/05/23/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%b3%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%af%ce%b1/#more-916339

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου