Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Θετική εξέλιξη για τους αμπελουργούς της Καρδίτσας. Συνεχίζεται η λειτουργία του οινοποιείου της ΈνωσηςΤη συνέχιση της λειτουργίας του Οινοποιείου Καρδίτσας πέτυχαν οι αμπελουργοί του συνεταιρισμού «Διόνυσος», με τον ορισμό εκκαθαριστή.
 
Χθες εκπρόσωποι του συνεταιρισμού με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Φώτη Γκαζούνη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου τονίζοντας ότι αυτή είναι μια πρώτη νίκη για τους αμπελουργούς χωρίς τυμπανοκρουσίες, αφού τώρα πρέπει να αποδείξουν όλα όσα ισχυρίζονταν τα τελευταία χρόνια, δηλαδή τη δημοσιοποίηση με διαφάνεια της δραστηριότητας του οινοποιείου Καρδίτσας.
 
Τέλος ο κ. Γκαζούνης κάλεσε τους καταστηματάρχες εστίασης της Καρδίτσας να στηρίξουν τα προϊόντα του συνεταιρισμού και τους παραγωγούς να δώσουν όλα τα κιλά και όλες τις ποικιλίες στο τοπικό οινοποιείο, ενώ ευχαρίστησε και όλους τους τοπικούς φορείς που συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αγώνα τους. Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού «Διόνυσος» στο Καλλίθηρο στις 8 το βράδυ, προκειμένου να καταγραφούν όλες οι ποικιλίες που είναι έτοιμες για παράδοση.
 
 
πηγή: http://www.karditsanews.gr/
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου