Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Πήλιο. 3ος αγώνας δρόμου Καλών Νερών 5 Χλμ - 10 Χλμ

 
 
Ο φετινός αγώνας θα γίνει εις μνήμην του Δ.Κοντογιάννη, του γηραιότερου περσινού συμμετέχοντα του 2ο αγώνα δρόμου Καλών Νερών που έφυγε απο την ζωή την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Σαν ένδειξη πένθους ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα συμμετάσχει φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο και θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στον Σ.Δ.Υ.Βόλου και στην οικογένεια Κοντογιάννη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10.00 το πρωί, με εκκίνηση και τερματισμό στην παραλία των Καλών Νερών. Οι διαδρομές 5-10χλμ θα είναι ευχάριστες, τρέχοντας δίπλα από την θάλασσα του χωριού, παράλληλα στο ποτάμι θαυμάζοντας τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας!

-Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα, νερό, αναψυκτικό ΕΨΑ,
φρούτο, κρουασάν και ενεργειακό ποτό Red bull. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.


πηγή: https://volospelionmagnesia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου