Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Βόλος. Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc με οικολογικό μήνυμα

 
 
Με ένα ισχυρό οικολογικό μήνυμα θα πραγματοποιηθεί η Πρεμιέρα του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc στον Βόλο για το 2017-2018. Επιπλέον, την ημέρα εκείνη οι θεατές του CineDoc θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν, με απλή επίδειξη ταυτότητας, την Κάρτα Μέλους, με την οποία στις 4 προβολές η μία είναι δωρεάν, ως ευχαριστήριο για την υποστήριξη του φεστιβάλ.
 
Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19.30, στο «Αχίλλειον», θα προβληθεί για τους μικρούς και μεγαλύτερους θεατές το γαλλικό ντοκιμαντέρ «LesSaisons» («Οι Εποχές»). Σε μια περίοδο όπου η κλιματική αλλαγή κάνει αισθητή την παρουσία της, το ντοκιμαντέρ μας διηγείται τη μακρά και πολυτάραχη ιστορία της Ευρώπης, μέσα από τα χνάρια των ζώων που την κατοικούν και συνδέει την ανθρωπότητα με το ζωικό βασίλειο, ξεκινώντας από την τελευταία εποχή των παγετώνων. Η ταινία είναι υποτιτλισμένη στα ελληνικά και κατάλληλη για παιδιά από 8 ετών. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.
 
Μετά την προβολή της ταινίας, ο κος Στέλιος Αποστολόπουλος, καταξιωμένος Διευθυντής Φωτογραφίας, θα αποκαλύψει σε μικρούς και μεγάλους τα μυστικά της κινηματογράφησης της άγριας φύσης.


πηγή: naturahellas.blogspot.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου