Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο»

 
 
Ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού με στόχο την ευαισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των πολιτών-κατοίκων στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη τους, συμμετέχει στη δράση του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο».

Σε συνεργασία με τον “Ποδηλατικό Σύλλογο 620”, τον Πολιτιστικό – Περιβαλλοντικό Σύλλογο “Σπασμένο Ρόδι”, τον Ορειβατικό Σύλλογο “Το Αέναον” και τον Σύλλογο “Ορεινών Δραστηριοτήτων Καστοριάς”, θα πραγματοποιηθούν σειρά δράσεων όπως,
 
- Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Ενημέρωση με τίτλο «Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και Ποδήλατο, Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε», στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς & ώρα 19:30.
- Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Ορεινή πεζοπορία με αφετηρία την αρχή του περιφερειακού (περιοχή Καλλιθέας) και ανάβαση προς την τοποθεσία “Ψαλίδα”, από 9:00π.μ. – 11:00π.μ.
- Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. Λαϊκή ποδηλατοδρομία ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες απόστασης 15 χιλιομέτρων, από 11:00π.μ. – 13:00.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες έχει ως εξής:
 
Αφετηρία: Δημαρχείο Καστοριάς
Ιουστινιανού
Αλ. Κομνηνού
11ης Νοεμβρίου
Μ. Αλεξάνδρου
Ορεστιάδος
Μαυριωτίσσης
Στρατηγού Σουγγαρίδη
Λεωφόρος Νίκης
Ορεστίων
Λεωφόρος Κωπηλατών
Εργατικές Κατοικίες
Λεωφόρος Κωπηλατών
Ορεστίων
Ιουστινιανού
Τερματισμός: Δημαρχείο Καστοριάς.

Προσοχή: στη δράση της ορεινής πεζοπορίας και της ποδηλατοδρομίας, άτομα ηλικίας μέχρι 13 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους.πηγή: http://oladeka.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου