Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Για 234η φορά ανακοίνωσε οτι φεύγει η "Ελντοράντο". Ομως το πανέμορφο Ελληνικό δάσος δεν ξαναγυρίζει

 
image
 
Η "Eldorado Gold" ανακοίνωσε (Σ.Μ. χθες) σήμερα την αναστολή των επενδύσεων της στα ενεργά μεταλλεία, τα έργα ανάπτυξης και τα ερευνητικά έργα της στην Ελλάδα. Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρία, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες για εποικοδομητική συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, οι καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών ρουτίνας για την κατασκευή και ανάπτυξη των έργων επηρέασαν αρνητικά τα χρονοδιαγράμματα και το κόστος.
 
 
Το δελτίο Τύπου της επιχείρησης αναφέρει τα εξής:

Η Eldorado Gold Corporation (“Eldorado” ή “Εταιρεία”) ανακοινώνει σήμερα σχέδιο για την αναστολή των επενδύσεων της στα ενεργά μεταλλεία, τα έργα ανάπτυξης και τα ερευνητικά έργα της στην Ελλάδα.
Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Eldorado και της ελληνικής θυγατρικής της, Ελληνικός Χρυσός, για εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση, το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος (Υπουργείο) και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες, οι καθυστερήσεις στην έκδοση αδειών ρουτίνας για την κατασκευή και την ανάπτυξη των έργων Σκουριών και Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική, Β. Ελλάδα, συνεχίζονται. Oι καθυστερήσεις στην αδειοδότηση επηρέασαν αρνητικά τα χρονοδιαγράμματα και το κόστος των έργων της Eldorado και τελικά εμπόδισαν την ικανότητα της Εταιρείας να προωθήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και τη λειτουργία αυτών των μεταλλευτικών έργων.



πηγή: https://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου