Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου: «Η εγκατάλειψη κουταβιών έξω από κυνοκομεία δεν είναι λύση!»

 
Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου: «Η εγκατάλειψη κουταβιών έξω από κυνοκομεία δεν είναι λύση!»
 
Ξεσπούν με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του Φιλοζωικού Σωματείου Λήμνου, με αφορμή την εγκατάλειψη από άγνωστο, κουταβιών στον χώρο που φιλοξενούνταν παλιότερα το κυνοκομείο.
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπροστά σε ένα εξωφρενικό θέαμα βρέθηκαν εθελοντές που εντελώς τυχαία πέρασαν από το μέρος που βρισκόταν το παλιό κυνοκομείο. Κάποιος παράτησε τρία ημίαιμα θηλυκά πιτ-μπουλ μέσα σε μια κούτα.

Το κυνοκομείο έχει φύγει από την περιοχή των Ψύλλων στον Κορνό και δεν υπάρχει κανένα σκυλί εκεί. Όποιος εγκατέλειψε τα πιτ-μπουλ δεν είδε ότι το μέρος είναι άδειο; Ή απλά δεν τον ενδιέφερε και ήθελε να τα ξεφορτωθεί άρον-άρον; Μάλλον το δεύτερο συνέβει.

Έχουν βρει τον εύκολο τρόπο όλοι να κάνουν το κέφι τους λέγοντας ότι έχουν ένα σκυλί, το αμολάνε για να κάνει τη βόλτα του και τα γεννητούρια τα φορτώνουν σε άλλους!

Πόσα ζώα ακόμα θα παρατήσουν αυτοί οι ασυνείδητοι που δε στειρώνουν τα ζώα τους;

Και επιτέλους, πόση εξυπνάδα χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι δεν μπορούν 5-6 άνθρωποι να νταντεύουν τα σκυλιά όλων των ασυνείδητων λημνιών;

Το παράτημα κουταβιών έξω από κυνοκομεία δεν είναι λύση. Η στείρωση είναι!

Όποιος αναγνωρίζει τα κουτάβια και γνωρίζει τον ιδιοκτήτη παρακαλείται να καλέσει στο 6949522743.πηγή: http://www.limnosfm100.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου