Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Πρόγραμμα εθελοντισμού «Συμμετέχω» για την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου των Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής

 

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) υλοποιείται ένα σοβαρό και ολοκληρωμένο έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών στην Κομοτηνή, μέσω του διακρατικού προγράμματος συνεργασίας ELIH MED (συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης)...
Το έργο χρηματοδοτεί όλες τις δράσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων. Ωστόσο, η βελτίωση του εξωτερικού χώρου (βάψιμο πεζουλιών, δενδροφύτευση, καθαριότητα) δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί.

Για το λόγο αυτό η Περιφέρεια σε συνεργασία με το ΔΠΘ και το ΚΑΠΕ διοργανώνουν το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 9:30 π.μ. στο κτίριο Σ3, πρόγραμμα εθελοντισμού «Συμμετέχω» με το οποίο καλούνται εθελοντές, από την πόλη της Κομοτηνής και τη φοιτητική κοινότητα, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου των εστιών της Κομοτηνής.

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα (δένδρα, φτυάρια, μπογιές, βούρτσες, γάντια, σακούλες, κτλ), ωστόσο όσοι έχουν μπορούν να έρθουν με τη δική τους βούρτσα, πινέλο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της εκδήλωσης:
www.facebook.com/events/374949189309803
 
 
πηγή: http://www.alexpolisonline.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου