Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Βόλος. 17o Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο (13-17 Οκτωβρίου 2014)

 

 Η Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία με ευχαρίστηση σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 17ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο που προγραμματίστηκε να γίνει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου DOMOTEL XENIA VOLOS στο Βόλο. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και εικονογραφημένα κείμενα (posters), θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από διεθνούς κύρους προσκεκλημένους Έλληνες και ξένους ερευνητές σε σύγχρονα επιστημονικά φυτοπαθολογικά θέματα καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης.

Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στο συνέδριο παρακαλούμε να συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής, ανεξάρτητα αν σκοπεύετε ή όχι να παρουσιάσετε εργασία και να τη στείλετε μέχρι 11 Απριλίου 2014 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση vmaliogk@agro.auth.gr.

Επιπλέον, η αίτηση βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας στη διεύθυνση http://efe.aua.gr. Μόνο σε περίπτωση έλλειψης ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email) να αποσταλεί με φαξ στον αριθμό 2310-998854 (υπόψη κ. Β. Μαλιόγκα) ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:

Δρ. Βαρβάρα Μαλιόγκα
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
Εργαστήριο Φυτοπαθολογίας
Τ.Θ 269 54 124, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι οδηγίες για τη σύνταξη των περιλήψεων και η προθεσμία υποβολής τους θα γίνουν γνωστές με τη 2η ανακοίνωση, η οποία θα σταλεί μόνο σε όσους δηλώσουν συμμετοχή και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Φυτοπαθολογικής Εταιρείας http://efe.aua.gr

Με εκτίμηση Για την Οργανωτική Επιτροπή
 
 Ο Πρόεδρος                                                             H Γραμματέας
 Ιωάννης Ρούμπος                                               Βαρβάρα Μαλιόγκα

Λέκτορας Α.Π.Θ
τ. Διευθυντής Ινστιτούτου                                                                           
Προστασίας Φυτών Βόλου
Επιστημονικός Συνεργάτης
ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και ΙΕΤΕΘ-ΕΚΕΤΑ

 
πηγή: naturahellas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου