Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Προώθηση Ζώνης ΠΟΠ Νάουσα Ξινόμαυρο σε Αυστραλία και ΗΠΑ

    
Προώθηση Ζώνης ΠΟΠ Νάουσα Ξινόμαυρο σε Αυστραλία και ΗΠΑΆλλο ένα πρόγραμμα κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι παραγωγοί της Ζώνης μας με σκοπό την προώθηση της Ζώνης Π.Ο.Π. Νάουσα Ξινόμαυρο, αυτή τη φορά σε Αυστραλία και ΗΠΑ. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Συν/σμού κ Γεώργιος Φουντούλης στα υπόλοιπα μέλη του προγράμματος την περασμένη Παρασκευή σε συγκέντρωση που έγινε στο ΑΑΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα προϋπολογισμού 775.180,00 €,  θα έχει ισχύ 3 έτη, αρχής γενομένης από φέτος με το 50% να ανήκει σε κοινοτική, το 30% σε εθνική και το 20% σε ιδία συμμετοχή. Φορέας υλοποίησης του προγράμματος μετά από διαγωνισμό ορίστηκε η έμπειρη εταιρεία NOVACERT, η οποία έχει ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν με τα οινοποιεία της περιοχής μας.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εταιρείες ΑΑΟΣ ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ, Κτήμα Χρυσοχόου, Κτήμα Διαμαντάκος, Κτήμα Θυμιόπουλος, Κτήμα Φουντής, Κτήμα Κυρ-Γιάννης, Οινοποιείο Δαλαμάρα, Κτήμα Έλινος, Κτήμα Καρυδάς, Κτήμα Κελεσίδης, Κτήμα Μελιτζανής, Κτήμα Κόκκινος και Κτήμα Μαρία Μελιτζανή.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου