Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αστικό περιβάλλον. Βανδαλισμοί στο κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς Βόλου

 
Βανδαλισμοί στο κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού Αγριάς ΒόλουΣοβαρές ζημιές στο νεοκλασικό κτίριο του σιδηροδρομικού σταθμού του ΟΣΕ στην Αγριά Βόλου προκάλεσαν άγνωστοι δράστες που πραγματοποίησαν διάρρηξη χθες τη νύχτα. Οι καταστροφές εντοπίζονται κυρίως στον επάνω όροφο του βασικού κτιρίου και στο κτίριο όπου βρίσκονται οι τουαλέτες.

Σημειώνεται ότι ο ΟΣΕ έχει παραχωρήσει τη χρήση του κτιρίου στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγριάς, το οποίο διατηρεί τον χώρο σε άριστη κατάσταση, αλλά συχνά χρησιμοποιείται και από τον Δήμο Βόλου, για εκδηλώσεις σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει με τον ΟΣΕ. Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Βόλου φροντίζει καθημερινά για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του χώρου.

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις τόσο στο κτίριο, εσωτερικά και εξωτερικά, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και εργασίες συντήρησης των τουαλετών. Όμως, σήμερα παρουσιάζει και πάλι άσχημη εικόνα, αφού το χθεσινό περιστατικό βανδαλισμών είναι το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πριν από 20 περίπου μέρες άγνωστοι είχαν προκαλέσει και πάλι φθορές με βαψίματα και βωμολοχίες στους τοίχους των κτιρίων.

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Αγριάς και Αρτέμιδας Σωτήρης Χαλκιάς ενημέρωσε σχετικά την Ασφάλεια προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών.


πηγή: http://www.trikalanews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου