Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ευκαιρία προβολής παραδοσιακών προϊόντων στην πλατεία Κλαυθμώνος




 "To Επμελητήριο Λακωνίας στην Εκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων –Τουρισμού & Πολιτισμού "
 
 
Το Επιμελητήριο Λακωνίας, διοργανώνει τη συμμετοχή Λακωνικών επιχειρήσεων στην έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων –Τουρισμού & Πολιτισμού που θα διεξαχθεί από 28 Νοεμβρίου 2012 έως 2 Δεκεμβρίου 2012, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κέντρα δράσης της Αθήνας.

Η Έκθεση στοχεύει στην ικανοποιητική προβολή των παραγόμενων προϊόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Επίσης, στο πλαίσιο της Έκθεσης και για την καλύτερη πολιτιστική προβολή της Περιφέρειας και την προσέλκυση επισκεπτών, σχεδιάζεται η διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ειδική κατασκευή-εξέδρα.

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να προβάλλουν τα προϊόντα τους και να συνάψουν συμφωνίες συνεργασίας, αλλά και να προωθήσουν την λιανική πώλησή τους στους επισκέπτες με χρήση ταμειακής μηχανής ή χειρόγραφες αποδείξεις. Προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και επέφεραν σημαντικά έσοδα στους εκθέτες μιας κι απευθύνονταν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό της Αθήνας.

Λόγω της μικρής έκτασης της πλατείας, ο χώρος που μπορεί να διατεθεί για το Επιμελητήριό μας συνολικά είναι 7 παγόδες (εκθεσιακά περίπτερα) των 9τμ (3μΧ3μ) το καθένα. Το κόστος ενοικίασης του κάθε περιπτέρου ανέρχεται στο ποσό των 600,00€ πλέον ΦΠΑ, καλύπτοντας και τον βασικό εξοπλισμό (ράφια, γραφεία, καρέκλες, πρίζες). Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί πλήρως από τους εκθέτες. Επιχειρήσεις που θεωρούν ότι καλύπτονται και με μικρότερο χώρο μπορούν να συστεγαστούν σε μία παγόδα των 9τμ κατόπιν της μεταξύ τους συνεννόησης και κοινής δήλωσης-αίτησης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση αυτή θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Πέμπτη 15-11-2012 και ώρα 14:00 στο FAX: 2733022008. Τονίζεται ότι σε περίπτωση ένδειξης μεγάλου ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις-μέλη μας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την κατάθεση των αιτήσεων και τον αριθμό πρωτοκόλλου που αυτές θα λάβουν.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 20 κα Πατρικάκου, εσωτ. 25 κα Γκαραβέλη



πηγή: http://www.notospress.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου