Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων του Ινστιτούτου Κύπρου

 
 
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον πρωτοποριακό Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στο κέντρο της πρωτεύουσας.
 
Στον αγώνα θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Τεχνικής Σχολής Παραλιμνίου, της Ελληνικής Σχολής Pascal και Pascal English School, της Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου Λάρνακας, της Περιφερειακής Τεχνικής και Γεωργικής Σχολής Αυγόρου, της Αμερικανικής Ακαδημίας Λευκωσίας, η ομάδα Club “RA” Limassol, η ομάδα Sunracers από τη Λευκωσία, και η ομάδα της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α).
 
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.00 το πρωί στη συμβολή των οδών Σπύρου Κυπριανού και Στασικράτους, ενώ ο τερματισμός υπολογίζεται να ολοκληρωθεί στις 13.00 στο ίδιο σημείο. Στις 14.00 οι διαγωνιζόμενοι με τα ηλιακά τους οχήματα, θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο Λευκωσίας, όπου θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές.
 
Στο πλαίσιο του Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων 2018 το Ινστιτούτο Κύπρου διοργανώνει το Σάββατο 23 Ιουνίου και μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην Πλατεία Φανερωμένης, όπου το κοινό από τις 7 μέχρι τις 9 το βράδυ θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα πάντα για την ηλιακή ενέργεια, δημιουργικά και διαδραστικά, να δει από κοντά κάποια από τα ηλιακά οχήματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα και να συζητήσει με μέλη των ομάδων για τον τρόπο που σχεδιάζονται και κινούνται τα πρωτότυπα αυτοκίνητα.
 
 
Χορηγοί του Αγώνα: RCB Bank, Medochemie, Ανταλλακτικά ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, Εθνική Ασφαλιστική (Κύπρου) ΛΤΔ, KPMG. Υποστηρικτές: Τμήμα Δημοσίων Έργων, Τροχαία Λευκωσίας, ΑΗΚ, Nερό Φαρμακάς και Facetime Bakery Cafe.
 
Πληροφορίες: Τηλ: 22 208702 / Email: office.events@cyi.ac.cy / Web: www.cyi.ac.cy .


πηγή: https://filoksenos.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου