Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ηλεία. Μεγάλη γιορτή γεύσης και αγροτικών προϊόντων στο Κατάκολο

 
festival_katakolo.jpg
 
Πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες τόσο των κρουαζιερόπλοιων όσο και των κατοίκων της Ηλείας και των γύρω νομών, θα αποτελέσει το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο από 21 έως 26 Ιουλίου. Μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστούν τα τοπικά αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας και οι Ηλειακές γεύσεις, όπως και υπηρεσίες τουρισμού από τους εκθέτες που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, όχι μόνο στους επισκέπτες αλλά και σε εμπορικούς αντιπροσώπους, εξαγωγείς, ναυτιλιακούς πράκτορες και φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού. Παράλληλα τα τοπικά καταστήματα του Κατακόλου, θα γνωρίσουν τις ημέρες αυτές μεγάλη επισκεψιμότητα και η τοπική αγορά θα αποκτήσει την παλιά της εμπορική αίγλη ενώ το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με πολλές δράσεις και μουσικές.
 
Επίσημοι καλεσμένοι θα είναι οι ναυτιλιακές εταιρίες που συνεργάζονται με το Κατάκολο, φορείς της Κρουαζιέρας και του τουρισμού, οι καπετάνιοι των πλοίων και οι deckmanagers, πρέσβεις από χώρες οι οποίες προτιμούν τα Ελληνικά προϊόντα για εξαγωγή, τα μεγαλύτερα Ελληνικά supermarkets αλλά και οι μεγαλύτεροι Έλληνες εξαγωγείς.

Στo Φεστιβάλ θα γίνει παρουσίαση:
 
Προϊόντων της Ελιάς
Μεσογειακής Διατροφής
Τοπικών παραδοσιακών γλυκών
Τοπικών τυριών
Τοπικών ποτών
Τοπικών κρασιών
Τοπικών ζυμαρικών
Ελληνικών ψαριών
Μελισσοκομικών προϊόντων
Αρτοσκευασμάτων
Ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων

Συμμετέχουν:
 
Καταστήματα της αγοράς του Κατακόλου
Εταιρίες τυποποίησης αγροτικών προϊόντων
Εταιρίες εμπορίας αγροτικών προϊόντων
Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
Ναυτιλιακές εταιρίες
Λιμάνια
Φορείς της κρουαζιέρας
Φορείς του Τουρισμού
Συνεταιρισμοί
Ενώσεις
Εμπορικοί Σύλλογοι
Ομοσπονδίες
Εμπορικές επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν
7 Δήμοι
7 Επιμελητήρια
2 Περιφέρειες

Για δηλώσεις συμμετοχής ως εκθέτες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6944772997, 6974822983.πηγή: https://www.ilialive.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου