Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Δωρεάν ποδηλατοβόλτες με τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Λήμνου

 
 
Συντάκτρια: Βιργινία Καρβέλλη
 
Ο Δήμος Λήμνου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, στις 3 Ιουνίου 2018, προσφέρει σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του Δήμου δωρεάν ποδηλατοβόλτες με τα ποδήλατα του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων του.
 
Η διαδικασία για να συμμετάσχετε σε αυτήν τη γιορτή του ποδηλάτου είναι πολύ απλή. Αρχικά μπαίνετε στο site, limnos.cyclopolis.gr, μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο που θα βρείτε στην εν λόγω ανακοίνωση, μπορείτε να εγγραφείτε στο σύστημα. Εν συνεχεία, στέλνετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην εξυπηρέτηση πελατών του συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στη διεύθυνση support@cyclopolis.gr με το cycloname σας και δηλώνετε ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις δωρεάν βόλτες της Κυριακή 3 Ιουνίου.

Η διαθέσιμη διάρκεια για κάθε δωρεάν βόλτα σας είναι 1 ώρα, από την παραλαβή έως την παράδοση του ποδηλάτου. Μπορείτε, όμως, να κάνετε όσες βόλτες επιθυμείτε εντός της συγκεκριμένης ημέρας.

«Σας περιμένουμε όλους να γυμναστούμε και να διασκεδάσουμε!», αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση του Δήμου.πηγή: https://www.limnosfm100.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου