
Η γκουρού της ελληνικής κουζίνας, όπως την χαρακτηρίζουν, αφιέρωσε την ζωή της στην εξερεύνηση και προώθηση των υγιεινών, χαρούμενων και εύγευστων φαγητών της χώρας μας. Συμβουλεύει τα καλύτερα πανεπιστήμια όπως το Harvard και το Yale για το πώς να βελτιώσουν την ποιότητα του φαγητού των φοιτητών τους. Έχει γράψει 17 βιβλία για την ελληνική μαγειρική, αρθρογραφεί στα πιο έγκυρα περιοδικά και εφημερίδες και παρουσιάζει επίσης συνταγές στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Αμερικής. Επίσης είναι σύμβουλος στα πιο γνωστά ελληνικά εστιατόρια της Αμερικής, ενώ διαθέτει και το δικό της διαδικτυακό κανάλι Greek FoodTv, μέσα από το οποίο μοιράζεται βίντεο με τις συνταγές της.
πηγή: https://volospelionmagnesia.blogspot.gr/
πηγή: https://volospelionmagnesia.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου