Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Αττική. Οργανώνουν αποπαρασίτωση των αδέσποτων της Μαγούλας & σας καλούν να βοηθήσετε

 
 
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ελευσίνας «Τα Αδέσποτα Μυστήρια» απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους φιλόζωους που θα ήθελαν να βοηθήσουν στην δράση αποπαρασίτωσης των αδέσποτων ζώων τα οποία ζουν στην περιοχή της Μαγούλας. Η δράση θα γίνει στις 14 Μαΐου και οι ενδιαφερόμενοι δίνουν ραντεβού στις 11:00 στην κεντρική πλατεία της Μαγούλας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές η αποπαρασίτωση των ζώων - ειδικά την άνοιξη - είναι εξαιρετικά σημαντική για την προστασία τους καθώς «Δυστυχώς στη Μαγούλα συναντούμε τα αδέσποτα με τα μεγαλύτερα προβλήματα και δυστυχώς πολλές φορές σε προχωρημένο στάδιο.

Καλούμε σε βοήθεια για να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο αυτό έργο. Ταυτόχρονα θα γίνει σίτιση των αδέσποτων και φωτογράφιση τους. Η ομάδα θα παρέχει γάντια στους εθελοντές, την ξηρά τροφή, μπολ για καθαρό νερό και αντιπαρασιτικά είδη. Ζητάμε από τους φιλόζωους που θα παρευρεθούν να φέρουν μαζί τους κ από μία αμπούλα, ό,τι μπορείτε - μηνιαία ή τρίμηνη, προς ενίσχυση της δράσης».

Στην συγκεκριμένη δράση τους εθελοντές θα συνοδεύει η κτηνίατρος Ελένη Κονδύλη και όλα θα γίνονται υπό την καθοδήγηση της.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου