Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ξένοι δημοσιογράφοι επισκέπτονται την Ύδρα και γράφουν για τις ομορφιές της


Ξένοι δημοσιογράφοι επισκέπτονται την Ύδρα και γράφουν για τις ομορφιές τηςΕπίσκεψη ξένων δημοσιογράφων που αρθρογραφούν σε γνωστές ευρωπαϊκές ιστοσελίδες, πραγματοποιήθηκε μέσα στον Οκτώβριο στην Ύδρα. Το Press Trip συντόνισε η Περιφέρεια Αττικής, που εστιάζει στην εδραίωση των νησιών της Αττικής ως city break προορισμό για τον Ευρωπαίο επισκέπτη (η 4η είναι η Αγγλία).

Από τα βρετανικά Lonely Planet Traveller και το Hot & Chilli, τα ιταλικά Donna Moderna και ilturista.info αλλά και το γερμανικό Freundin οι δημοσιογράφοι καλωσορίστηκαν από τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη, φιλοξενήθηκαν στο γραφείο του, ενημερώθηκαν για την ιστορία και πήραν μια γεύση από το νησί χωρίς αυτοκίνητα, όπως κατέγραψαν στις ιστοσελίδες τους, το πραγματικό στολίδι του Αργοσαρωνικού με τα καλντερίμια, τα γαϊδουράκια, τα βράχια και τη θάλασσα.

Οι νέοι ηλικιακά δημοσιογράφοι Georg Wittman, Alessandra Sessa, Karyn Leanne Noble, Marco Dalmonte, Rosana Mcphee δίνουν μια σύγχρονη χροιά στην ταξιδιωτική ενημέρωση μιλώντας επίσης για διασκέδαση και προσελκύοντας νεανικό κοινό. Αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την επίσκεψή τους στην Ύδρα και σίγουρα είναι αξιόλογο να διευρύνει το νησί μας τους ορίζοντές του πανευρωπαϊκά!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου