Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Δράμα. Ολοκληρώθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων «ΔραμΟΙΝΟγνωσία 2014»

 
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27/10/2014 το τριήμερο εκδηλώσεων ''ΔραμΟΙΝΟγνωσία''.
 
Το εναρκτήριο λάκτισμα των εκδηλώσεων δόθηκε πάρα τις αντίξοες καιρικές και λοιπές συνθήκες σε μία εντυπωσιακή τελετή που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Δράμας. Το πρωί της ίδιας μέρας είχε προηγηθεί το θεματικό εργαστήρι με τις εισηγήσεις καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου της οινο-γαστρονομίας και του management.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Σάββατο επισκέφθηκε τη Δράμα ο Γ.Γ του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς ο οποίος ξεναγήθηκε στα οινοποιεία του τόπου μας. Ο κ. Λειβαδάς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του τόσο για την ποιότητα των κρασιών, για την υποδομή όσο και για τη τεχνογνωσία των Δραμινών οινοποιείων. Επίσης ο κ. Λειβαδάς δήλωσε την αμέριστη στήριξη του στο θεσμό ''ΔραμΟΙΝΟγνωσία'' για τα επόμενα βήματα του.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου τα οινοποιεία έσφυζαν από κόσμο που είχε την ευκαιρία να τα επισκεφτεί, να γευθεί τα κρασιά και να διασκεδάσει με τις εκδηλώσεις τους. Το υπέροχο αυτό τριήμερο εκδηλώσεων, συμπλήρωσαν οι ήχοι και οι μουσικές από τα μουσικά σχήματα που κατέκλυσαν την πόλη από άκρη σε άκρη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης δήλωσε ότι: «η Περιφέρεια θα στηρίξει με κάθε τρόπο τη "ΔραμΟΙΝΟγνωσία", με αρωγούς και συμπαραστάτες τον Δήμο Δράμας και την Αναπτυξιακή Δράμας, ώστε αυτή η γιορτή να εξελιχθεί σε ένα θεσμό ανάδειξης και διάδοσης των τοπικών κρασιών.»
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου