Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Βόλος. 20ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αστρονομίας & Διαστημικής 2015

 
Προκήρυξη:

Προκηρύσσουμε τον 20ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας & Διαστημικής 2015. Ο Διαγωνισμός αυτός, όπως θα δείτε και στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ που επισυνάπτεται στο κάτω μέρος, θα γίνει σε τρεις φάσεις, τόσο στο ΛΥΚΕΙΟ, όσο και στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, με διαφορετικά, βέβαια, θέματα. Για το ΛΥΚΕΙΟ θα υπάρχει και μια 4η φάση για την επιλογή των 5 μαθητών της Ολυμπιακής Ομάδας.

Η πρώτη φάση, με το όνομα «ΕΥΔΟΞΟΣ», θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας, www.astronomos.gr, από την:

Δευτέρα, 1η Δεκεμβρίου 2014, μέχρι και τη Δευτέρα, 15η Δεκεμβρίου 2014, με τους όρους και τις προϋποθέσεις, που περιλαμβάνει η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
 
Η δεύτερη φάση «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» θα διεξαχθεί στα διάφορα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, το:
 
Σάββατο, 7η Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 9 π.μ.
 
Η τρίτη φάση «ΙΠΠΑΡΧΟΣ» θα διεξαχθεί στο Βόλο, στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο) το:
 
Σάββατο, 14η Μαρτίου 2015 και ώρα 5 μ.μ.
 
Η τέταρτη φάση «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ» θα διεξαχθεί στο Βόλο, στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (βλ. διεύθυνση ως άνω) το:
 
Σάββατο & Κυριακή, 4η & 5η Απριλίου 2015
 
 
Ενημερώνουμε όσα παιδιά διαμένουν στις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σαλαμίνα, Κοζάνη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Σπάρτη ή σε πόλεις που βρίσκονται πολύ κοντά σ' αυτές, ότι μπορούν να επικοινωνούν με τους κάτωθι Συλλόγους Ερασιτεχνικής Αστρονομίας, οι οποίοι ευγενώς προσφερθέντες και κατόπιν συνεννόησης, θα προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους για να βοηθήσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες στην ύλη του διαγωνισμού.


Οι Σύλλογοι ανά πόλη είναι:
 
ΑΘΗΝΑ

Ελληνική Αστρονομική Ένωση (Ε.Α.Ε.)
1) Άρης Μυλωνάς:
milonasastro@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> milonasastro@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
2) Παναγιώτης Καζασίδης:
pkazasidis@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> pkazasidis@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΑΘΗΝΑ

Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας
Όνομα υπεύθυνου: Βουτυράς Ορφέας
e-mail:
orfeasvoutiras@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> orfeasvoutiras@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6936121715
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όμιλος Φίλων Αστρονομίας
Όνομα υπεύθυνου: Μάρκος Ασπρίδης
e-mail:
markasp66@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> markasp66@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6974311597
 
ΠΑΤΡΑ
 
Αστρονομική Εταιρεία «Ωρίων»
Όνομα υπεύθυνου: Ανδρέας Παπαλάμπρου
e-mail:
astronomy@orionas.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> astronomy@orionas.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6972154351
 
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
 
Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος – Παράρτημα Σαλαμίνας
Όνομα υπεύθυνου: Ραπαντζίκος Κωνσταντίνος
e-mail:
melabus1@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> melabus1@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6972716053
 
ΚΟΖΑΝΗ
 
Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος – Παράρτημα Κοζάνης
Όνομα υπεύθυνου: Νίκος Τζήμκας
Tηλ.: 6937219339
E-mail :
astro.kozani@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> astro.kozani@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
facebook:
https://www.facebook.com/groups/118326574954357/
 
ΔΡΑΜΑ
 
Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας «Πήγασος»
Όνομα υπευθύνου: Δογραματζίδης Μιχάλης
e-mail:
pegasusdrama@gmail.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> pegasusdrama@gmail.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6944305431
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
 
Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης
Όνομα υπεύθυνου: Πρασόπουλος Δημήτριος
e-mail:
prasopd@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> prasopd@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
website:
http://www.astrothraki.gr
 
ΣΠΑΡΤΗ
 
Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Όνομα υπεύθυνου: Παναγιώτης Κατσίχτης
e-mail:
spartastronomy@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> spartastronomy@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 6972272509
 
 
Συνημμένα αρχεία: Προκήρυξη διαγωνισμού 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου