Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Ζήσε την πιο συναρπαστική αναμέτρηση συμμετέχοντας στον Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων 2015


 Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας διοργανώνουν και φέτος τον πρωτοποριακό Αγώνα Ηλιακών Οχημάτων, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015, με στόχο να ανοίξει νέους ορίζοντες στους επιστήμονες του μέλλοντος και να προκαλέσει το ενδιαφέρον τους για τις επιστήμες, την τεχνολογία, την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
 
Ο Αγώνας Ηλιακών Οχημάτων που έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά, είναι ανοιχτός σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να ζήσουν την απόλυτη πρόκληση μιας συναρπαστικής αναμέτρησης με μόνο σύμμαχο τον ήλιο!
 
Τα πρωτότυπα αυτοκίνητα με συλλέκτες που απορροφούν ηλιακή ακτινοβολία τροφοδοτώντας τους κινητήρες τους με ενέργεια, θα διασχίσουν τις οδούς Σπύρου Κυπριανού, Στασικράτους, Βασιλίσσης Φρειδερίκης, Γρίβα Διγενή και Δημοσθένη Σεβέρη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν πληροφορίες για τη συμμετοχή τους, για τους κανονισμούς που διέπουν τον αγώνα, καθώς και για τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν τα ηλιακά οχήματα, επικοινωνώντας με τη Χαρίκλεια Ηφαίστου στο τηλέφωνο + 357 22 208702, με email στο c.hephaestou@cyi.ac.cy ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.cyi.ac.cy.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου