Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΗΠΑ. Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια για ένα… τσιουάουα

 
 
Ήταν κρυμμένο σε βαλίτσα
 
Οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης γνωρίζουν πλέον, πόσο... επικίνδυνα μπορεί να αποδειχθούν τα μικροσκοπικά αυτά σκυλάκια
 
Είναι δύσκολο να φανταστεί το μέγεθος της «αναστάτωσης» που ένα τσιουάουα μπορεί να προκαλέσει, ωστόσο, οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Λαγκουάρντια της Νέας Υόρκης γνωρίζουν πλέον, πόσο... επικίνδυνα μπορεί να αποδειχθούν τα μικροσκοπικά αυτά σκυλάκια.
 
Όταν σήμανε ο συναγερμός για μια «ύποπτη» βαλίτσα στο αεροδρόμιο, οι πράκτορες της ασφάλειας που ανέλαβαν να την ανοίξουν και να την ελέγξουν περίμεναν ότι θα βρουν τα συνήθη: όπλα, μαχαίρια, ή ακόμη και χειροβομβίδες. Η ανακούφισή που αισθάνθηκαν ήταν εξίσου μεγάλη με την έκπληξή που δοκίμασαν όταν ανάμεσα από τα ρούχα ξεπετάχτηκε ένα μικροσκοπικό... σκυλάκι.
 
Το τσιουάουα είχε τρυπώσει κρυφά στη βαλίτσα της ιδιοκτήτριάς του, η οποία επρόκειτο να πετάξει από τη Νέα Υόρκη για το Λος Άντζελες με μια πτήση της American Airlines και είχε ήδη παραδώσει την αποσκευή που όδευε προς φόρτωση.
 
«Η γυναίκα εξεπλάγη όσο και εμείς», είπε η εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Αερομεταφορών, Λάιζα Φαρμπστάιν, προσθέτοντας ότι το σκυλί μάλλον χώθηκε στη βαλίτσα και κρύφτηκε ανάμεσα στα ρούχα, χωρίς να το καταλάβει ενώ εκείνη ετοίμαζε τις αποσκευές της για το ταξίδι.

«Ο αξιωματικός που άνοιξε τη βαλίτσα, όταν το μηχάνημα που ελέγχει τις αποσκευές σήμανε τον συναγερμό, εξεπλάγη πολύ που είδε έναν σκύλο μεγέθους μεγάλου φλιτζανιού», είπε η κυρία Φαρμπστάιν.

Τελικά, οι πράκτορες παρέδωσαν το τσιουάουα στην ιδιοκτήτριά του και στη συνέχεια εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της που περιμάζεψε το ζωάκι και το επέστρεψε στο σπίτι του ενώ η γυναίκα του συνέχισε το ταξίδι της, αυτή τη φορά μόνη.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου