Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Θεσσαλονίκη. Αγώνας Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη»

 
 
Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και ο Σύλλογος «Λάμψη» καλούν τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ για ενημέρωση, τη Δευτέρα 23/4/2018 στη Μονή Λαζαριστών Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, Αμπελοκήπων, Μενεμένης, αθλητικοί, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, καθώς και σύλλογοι πολιτικής προστασίας, καλούνται από
• τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης και Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου,
• τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη
• και από την Πρόεδρο του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», Άρτεμη Ασλανίδου
τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 19.00, στη Μονή Λαζαριστών (αίθουσα εκδηλώσεων 1ου ορόφου, Κολοκοτρώνη 21), όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση - παρουσίαση του Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018.

Ο Αγώνας διεξάγεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζεται από τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ, 5 χλμ που θα ενώνουν τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρες έναρξης 11.00 πμ και 11.30 πμ), καθώς και διαδρομές, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.40) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Ημερομηνία λήξης εγγραφών ορίζεται η Τετάρτη 9 Μαϊου 2018.

Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, συνολικής έκτασης 332 στρεμμάτων στο Δήμο και στους πολίτες (27 Οκτωβρίου 2017), είναι η αρχή και η μεγάλη ευκαιρία να επαναληφθεί το γεγονός σε όλα τα στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων της ελληνικής επικράτειας.
Στόχος των διοργανωτών για το φετινό Αγώνα, πέρα από το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της υγείας και του αθλητισμού, την ενεργοποίηση των πολιτών για την ανάκτηση του δημόσιου χώρου από την κοινωνία, είναι η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση – κινητοποίηση των πολιτών για το έργο του Συλλόγου «Λάμψη» που ιδρύθηκε το 1987 από Γονείς της Βορείου Ελλάδας που τα παιδιά τους έτυχε να πάσχουν από νεοπλασματική ασθένεια. Όλοι μαζί γινόμαστε αρωγοί γιατί …
Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί!

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία των δύο Δήμων στα αρμόδια Τμήματα Αθλητισμού
- Δήμος Παύλου Μελά: Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη,
2313 302-916, 960, 961, athlitismos@pavlosmelas.gr
- Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης: Γραφείο Αθλητισμού, 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, 2310725775, 2310 727775, athletics@ampelokipi-menemeni.gr .


πηγή: http://www.cityportal.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου