Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Είχε την τιμητική του το …ποδήλατο στα Τρίκαλα

 
 
Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου
 
Εκατοντάδες ποδηλάτες συμμετείχαν στον 21ο Ποδηλατικό λαϊκό αγώνα «Βασίλης Τσαρουχάς» όπου στην εκκίνηση υπήρξε και ατύχημα…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr «πλημμύρισε» από ποδήλατα σήμερα το μεσημέρι η πόλη των Τρικάλων, εξαιτίας του 21ου Ποδηλατικού λαϊκού αγώνα «Βασίλης Τσαρουχάς» που έχει εξελιχτεί σε θεσμός για την πόλη.
 
Η εκκίνηση του αγώνα ήταν επεισοδιακή καθώς υπήρξε ατύχημα με Τρικαλινή που ευτυχώς δεν χτύπησε σοβαρά και συνέχισε τον αγώνα μετά την πτώση της.

Η Τροχαία Τρικάλων, ήταν επί ποδός για την διευκόλυνση των συνθηκών του ποδηλατικού αγώνα, ενώ «επώνυμοι» και «ανώνυμοι» στήθηκαν στην αφετηρία για να συμμετάσχουν στον αγώνα που φέτος άλλαξε σημείο και ήταν η κεντρική πλατεία των Τρικάλων, αφήνοντας στο παρελθόν της ιστορίας του συγκεκριμένου αγώνα την πλατεία «Χατζηπέτρου».

Φυσικά είχε αλλάξει και η διαδρομή με τους συμπολίτες ποδηλάτες να έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν παραστάσεις περνώντας από διαφορετικά μέρη μέσα από 6,6 χλμ διαδρομής.

Εκατοντάδες ποδηλάτες από 8 ετών έως …απροσδιόριστης ηλικίας, πήραν μέρος σε έναν αγώνα ανεξαρτήτων ποδηλατών και στον τερματισμό υπήρχαν έπαθλα για την πρώτη τριάδα Ανδρών και την πρώτη τριάδα Γυναικών, ενώ αναμνηστικά διπλώματα πήραν όλοι οι συμμετέχοντες και όλοι οι αγωνιζόμενοι μπήκαν σε κλήρωση για ποδήλατα δωρεάν των χορηγών του αγώνα.πηγή: http://www.trikalanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου