Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Κοζάνη. Εγκαίνια της έκθεσης αρχιτεκτονικού διαγωνισμού ιδεών για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου – Green Point

 
green-point
 
Η "ΔΙΑΔΥΜΑ" και ο Δήμος Κοζάνης απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό για τα εγκαίνια της έκθεσης των προτάσεων που κατατέθηκαν στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό ιδεών «Σχεδιασμός πράσινου σημείου (Green Point) αστικού τύπου». Τα εγκαίνια πραγματοποιούνται την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015, στις 7 μμ, στην πρώην αίθουσα υποδοχής και έκδοσης εισιτηρίων του σταθμού ΟΣΕ στην Κοζάνη.

Ο διαγωνισμός ιδεών, με τον γενικό τίτλο «ΔΙΑΔΥΜΑ .3R», προκηρύχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 από τη "ΔΙΑΔΥΜΑ". Σκοπός του Διαγωνισμού ήταν η αναζήτηση σχεδιαστικών λύσεων για τον τρόπο ανάπτυξης βιώσιμων, φιλόξενων και λειτουργικών χώρων που θα ενισχύσουν τη συμμετοχή των πολιτών στα προγράμματα πρόληψης δημιουργίας απορριμμάτων και ανακύκλωσης, θα εισάγουν πρακτικές πράσινης συμπεριφοράς στην καθημερινότητα μας και θα επαναπροσδιορίσουν τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.
 
afisa-GreenPoint
 
Στο Διαγωνισμό κατατέθηκαν συνολικά 12 προτάσεις, οι οποίες εκτίθενται στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης, με την ελπίδα να αποτελέσουν βάση για περαιτέρω συζήτηση κατά την υλοποίηση Πράσινων Σημείων στην περιοχή μας.
 
 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε.

Διεύθυνση: 6Ο χλμ Κοζάνης-Πτολεμαϊδας Τ.Θ.155 501 00 Κοζάνη
Τηλέφωνο: 24610 45531,33 FAX: 24610 45532
E -mail: info@diadyma.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου