Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Σώσε το έδαφος!

 
 
Κάθε λεπτό που περνά το έδαφος υφίσταται ασφυξία, ρύπανση, εκμετάλλευση, δηλητηρίαση, κακομεταχείριση, κατανάλωση. Στην Ευρώπη, δεν υπάρχει ακόμη κοινός νόμος που να υπερασπίζεται το έδαφος.
 
Η υπεράσπιση του εδάφους με τους νόμους είναι ο πρώτος τρόπος για να προστατευθούν οι άνθρωποι, τα φυτά, τα ζώα. Χωρίς ένα υγιές και ζωντανό έδαφος δεν υπάρχει μέλλον. Το υγιές και ζωντανό έδαφος μας προστατεύει από τις περιβαλλοντικές καταστροφές, από την κλιματική αλλαγή, από τα δηλητήρια στο πιάτο μας.
 
 
Πάνω από 500 οργανώσεις έχουν ενωθεί στον συνασπισμό People4Soil που ζητά από την ΕΕ συγκεκριμένες οδηγίες για την προστασία του εδάφους, που είναι τόσο ουσιώδες για τη ζωή όσο το νερό και ο αέρας. ΣΩΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!*ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΕΔΩ
 
* Μια Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών αποτελεί μια πρόσκληση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να προτείνει νομοθεσία σε τομείς όπου η ΕΕ έχει αρμοδιότητα να νομοθετεί. Για να μπορείτε να υποστηρίξετε μια Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών πρέπει να είστε πολίτης της ΕΕ (υπήκοος κράτους μέλους) σε ηλικία που σας παρέχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δήλωση περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής .


πηγή: http://www.ornithologiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου