Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Άνοδο σε έλαια και γαλακτοκομικά, πτώση σε ζάχαρη και κρέας, βλέπει ο FAO


Άνοδο σε έλαια και γαλακτοκομικά, πτώση σε ζάχαρη και κρέας, βλέπει ο FAOΟι διεθνείς τιμές των τροφίμων παρέμειναν σταθερές τον Δεκέμβριο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, καθώς η μεγάλη άνοδος των φυτικών ελαίων και των γαλακτοκομικών προϊόντων αντιστάθμισε σε μεγάλο βαθμό την πτώση στις τιμές της ζάχαρης και του κρέατος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO).
 
O δείκτης τιμών του FAO, ο οποίος μετρά τις μηνιαίες μεταβολές ενός καλαθιού δημητριακών, σπορέλαιων, γαλακτοκομικών προϊόντων, κρέατος και ζάχαρης, διαμορφώθηκε τον Δεκέμβριο στις 171,8 μονάδες από 171,9 τον Νοέμβριο.
 
Για το σύνολο του 2016, ο δείκτης μειώθηκε 1,5% σε σχέση με το 2015, σημειώνοντας την πέμπτη συνεχόμενη ετήσια μείωση.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου