Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση εθελοντών για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης

 
Πρόσκληση εθελοντών για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης
 
Φοιτητές ή απόφοιτους Σχολών Επιστημών Αγωγής καλεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης για να ενταχθούν στο δυναμικό των εθελοντών του Μουσείου
 
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης καλεί τριτοετείς και τεταρτοετείς φοιτητές και απόφοιτους των πανεπιστημιακών τμημάτων Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης και Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό των εθελοντών του Μουσείου.

Προκειμένου οι εθελοντές να αναλάβουν δράση και να ενταχθούν στα προγράμματα και στην λειτουργία του Μουσείου θα προηγηθεί η συμμετοχή τους σε ένα σύντομο πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο να κατανοήσουν την λειτουργία, τους στόχους και την εκπαιδευτική πολιτική του Μουσείου.

Οι εθελοντές συμμετέχουν στην λειτουργία του Μουσείου σύμφωνα πάντα με το δικό τους πρόγραμμα και την προσωπική τους ανάγκη για συμμετοχή.

Οι εθελοντές δύναται να ζητήσουν από την διεύθυνση του Μουσείου βεβαίωση συμμετοχής οποιαδήποτε στιγμή αυτή τους είναι απαραίτητη. Η βεβαίωση θα αναφέρει αναλυτικά τις ώρες και το είδος της υποστήριξης του εθελοντή.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: mfialexpolis@gmail.com
Στο mail παρακαλείστε να συμπεριλάβετε το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και την εκπαίδευσή σας.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει προς το τέλος Φεβρουαρίου, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε καλείστε να δηλώσετε συμμετοχή ως τις 15 /02/2017.πηγή: http://www.alexpolisonline.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου