Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Λέσβος. Διαγωνισμός φωτογραφίας από τους "aeolistas" με θέμα: "Όμορφες γωνιές της πόλης μας"

 

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τους aeolistas με θέμα:Όμορφες γωνιές της πόλης μας
 
 
Η αισθητική μίας πόλης παίζει σπουδαίο ρόλο στη καθημερινή ζωή των κατοίκων της!
Οι aeolistas θέλοντας να ανοίξουμε το θέμα της αισθητικής της πόλης μας και να τη διερευνήσουμε μέσα από μία εναλλακτική οπτική σε καλούμε να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνουμε!
 
 
 
Πως συμμετέχεις:
 
Στείλε έως 3 (τρεις) φωτογραφίες σου που να έχουν σαν σημαντικό στοιχείο μια όμορφη γωνιά της πόλης της Μυτιλήνης, μέχρι τις 20 Μαρτίου 2013 στην διεύθυνση aeolistas@gmail.com έχοντας ως όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο σου με λατινικούς χαρακτήρες π.χ. StratoulaBalkou-01.jpg με αρίθμηση όπως στο παράδειγμα, (από 01 έως -03) και με μέγεθος αρχείου από 1 έως 10 Μb.
 
Oι 30 καλύτερες, (επιλεγμένες από κριτική επιτροπή) θα μπουν σε έκθεση στο Επιμελητήριο Μυτιλήνης. Την επιτροπή εχουμε την τιμή να αποτελούν:
 
Δύο μέλη της ΦΕΜ (που θα οριστούν απο το ΔΣ της), η διεθνούς φήμης Μυτιληνιά φωτογράφος, Τζέλη Χατζηδημητρίου και ο Photoharrie, νέος, ταλαντούχος φωτογράφος, συνεργάτης της Lifo !!!!!!
 
 
 
3 Βραβεία
 
Στους 3 πρώτους νικητές της επιτροπής θα δοθούν συμβολικά βραβεία ενώ ένα επιπλέον βραβείο θα δοθεί κατόπιν ψηφοφορίας κοινού μέσα από το facebook.
 
 
 
Έξτρα τεχνικές προδιαγραφές:
 
Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία στον τομέα της φωτεινότητας, του κοντράστ, η μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, η κατάτμηση (crop) της πρωτότυπης, και όλες γενικά οι επεμβάσεις που μπορούν κατ’ αντιστοιχία να γίνουν και στον σκοτεινό θάλαμο.
Δεν επιτρέπεται το μοντάζ (σύνθεση), η προσθήκη ψηφιακής κορνίζας και υπογραφής (watermark), η αφαίρεση, η προσθήκη στοιχείων της εικόνας και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) της εικόνας καθώς και οποιαδήποτε τοπική επεξεργασία
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου