Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Τη Δευτέρα ανοίγει η Διώρυγα της Κορίνθου

 
Τη Δευτέρα ανοίγει η Διώρυγα της Κορίνθου
 
Τη Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να ανοίξει και πάλι η Διώρυγα της Κορίνθου για τη διέλευση των πλοίων, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που έχει ήδη εκδοθεί προ ημερών από τη διοίκηση της ΑΕΔΙΚ.
 
 
Οι εργασίες αποκατάστασης της διάνοιξης του καναλιού συνεχίστηκαν εντατικά όλο αυτό το διάστημα μετά την κατολίσθηση και με γοργούς ρυθμούς.
 
Παράλληλα, έγιναν γίνονται εργασίες ελάφρυνσης των πρανών με εξειδικευμένα συνεργεία και σκοπό την επίτευξη της μέγιστης ασφάλειας των διελεύσεων των πλοίων μελλοντικά. Οι φωτογραφίες που πήραμε απο τον λογαριασμό corinth canal στο facebook, αποτυπώνουν τη σκληρή δουλειά που έπρεπε να γίνει όλες αυτές τις μέρες και υπό αντίξοες κάποιες φορές συνθήκες.
 
 
Η Διοίκηση της Εταιρείας από την πλευρά της ευχαρίστησε τους εργαζόμενούς της, οι οποίοι εργάστηκαν με αυταπάρνηση επί 24ωρου βάσεως προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία του καναλιού. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να έχουν ολοκληρωθεί πλήρως οι εργασίες και τη Δευτέρα να δούμε και πάλι να περνούν πλοία από τη Διώρυγα…
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου