Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Η Συντονιστική Επιτροπή για την αποτροπή της εγκατάστασης αιολικών σταθμών στην περιοχή Κάρλας, Μαυροβουνίου και του Β. Πηλίου στο "FaceBook"

 


Η Συντονιστική Επιτροπή για την αποτροπή της εγκατάστασης αιολικών σταθμών στην περιοχή της Κάρλας, του Μαυροβουνίου και του Βορείου Πηλίου ανακοινώνει την ένταξη της σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα με τη δημιουργία λογαριασμού στο λεγόμενο «Facebook». Η ανάγκη για ενημέρωση προς τους κατοίκους, τους φίλους της περιοχής, αλλά και όλους τους ενεργούς πολίτες ανά τον κόσμο που ενδιαφέρονται και είναι αντίθετοι προς την αχαλίνωτη και αλόγιστη υπερεκμετάλλευση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων που συμβαίνει στη χώρα μας με τη συνεχή εγκατάσταση ανεμογεννητριών, μάς ώθησε να επισημοποιήσουμε τη δράση μας και δια μέσω του διαδικτύου. Πλέον κάθε κίνηση μας, κάθε ενέργεια και σκέψη μας θα διέρχεται δια αυτού. Καλούμε όλους τους κατοίκους, τους φίλους και τους ενδιαφερόμενους να επισκεφθούν και να εγγραφούν στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://www.facebook.com/people/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%92%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85/61557312862395/

Καλούμε επίσης όλους τους πολίτες και τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο αυτούς, να συνταχθούν με τη Συντονιστική Επιτροπή, να συμμετάσχουν στην οργάνωση του αγώνα και να βάλουν και αυτοί τις ιδέες τους, τις σκέψεις τους και την ενεργή συμμετοχή τους στην προσπάθεια. Η περίοδος που έρχεται αναμένεται να επιτελεστεί έργο σημαντικό, δράση που θα χρειαστεί τη συμβολή όλων μας. 

Η 

                                             Συντονιστική Επιτροπή                                                          

                                        Σωτήριος Γκανάτσιος, Ελένη Παπαδημητροπούλου,                                         Νικόλαος Λεφούσης, Ελένη Περγάντου, Ηλίας Τσιούκας

από τους

Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Κεραμιδιωτών

Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου

Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας – Κέντρο Μελέτης Βοιβηίδος (ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ.),

καθώς και τη

«Συνέλευση υπεράσπισης του Πηλίου από την αιολική βιομηχανία»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου