Παραγωγοί, μεταποιητές και προμηθευτές κρητικών προϊόντων απ’ όλο το νησί, και εκπρόσωποι κρητικών ξενοδοχείων συναντήθηκαν, το Σάββατο 2 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούβες Ηρακλείου, σε μια προσπάθεια να καλυφθούν οι ανάγκες σε τρόφιμα των ξενοδοχείων του νησιού από την τοπική παραγωγή.
Στόχος της διοργάνωσης ήταν η αναβάθμιση του κρητικού τουριστικού προϊόντος και η γνωριμία των επισκεπτών του νησιού με τα αυθεντικά προϊόντα της Κρητικής διατροφής, αλλά και η αξιοποίηση της πλούσιας αγροτικής παραγωγής του νησιού.
Στη διάρκεια του φόρουμ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 8.000 συναντήσεις ανάμεσα στους 174 παραγωγούς- μεταποιητές και τους εκπροσώπους των 15 δικτύων διανομής και 55 ξενοδοχειακών ομίλων.
Για πρώτη χρονιά φέτος συμμετείχαν και Δήμοι της Κρήτης, εκπρόσωποι των οποίων ενημέρωναν τους συμμετέχοντες, για τις δράσεις στήριξης του αγροδιατροφικού τομέα της περιοχής τους.
πηγή: http://www.paseges.gr/
πηγή: http://www.paseges.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου