Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Νέα ποικιλία κρασιών στις πτήσεις της easyJet

 
 
 
pic
Η easyJet δεν φημίζεται μόνο για την κοινωνική της συνεισφορά, αλλά και για τη... γευσιγνωσία της. Το κορυφαίο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, ανανέωσε τη λίστα των κρασιών που διατίθενται εν πτήση, με μία νέα γκάμα.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι το προηγούμενο λευκό κρασί Louis Mondeville, Cotes de Gascogne, που σερβιριζόταν στα αεροσκάφη της easyJet, κέρδισε πέρσι το πρώτο βραβείο σε τυφλή δοκιμή που οργανώθηκε από την Skyscanner, η οποία πραγματοποιήθηκε από μία διεθνή ομάδα ταξιδιωτών, καθώς και από ειδικούς κρασιών – αναδεικνύοντας στην κορυφή την easyJet σε σχέση με τον ανταγωνισμό άλλων αερογραμμών όπως Air France, British Airways και Emirates. Η νέα ποικιλία κρασιών προσφέρει την ίδια άριστη ποιότητα και γεύση, καθώς παράγεται από τον ίδιο οινοπαραγωγό Louis Mondeville.

Η επιλογή λίστας κρασιών που προσφέρεται κατά τη διάρκεια πτήσεων αποτελεί μοναδική πρόκληση, διότι οι συνθήκες κατανάλωσης διαφέρουν στα 30.000 πόδια στον αέρα! Η γεύση αλλάζει και η μειωμένη ποσότητα φρέσκου οξυγόνου στην καμπίνα δεν επιτρέπει το κρασί να... αναπνέει με τον ίδιο τρόπο που γίνεται στο έδαφος. Οι αεροπορικές εταιρίες πρέπει να λαμβάνουν όλα αυτά υπόψη τους όταν επιλέγουν ποια κρασιά θα προσφέρουν στους επιβάτες τους.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου