Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Λακωνία. Γιορτάζουν το σύκο στα Παπαδιάνικα!





H 33η Γιορτή Σύκου πραγματοποιείται στα Παπαδιάνικα, το Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 στις 10 το βράδυ. Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδιανίκων-Πλύτρας "Η Αρχαία Κυπαρισσία".
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Βασίλη Μπατσάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι Μεγάλος Χορηγός Λαχειοφόρου είναι το Ξενοδοχείο Costa Navarino, Μεσσηνίας, που προσφέρει 3ήμερη διαμονή με πρωινό για 2 άτομα.

Χορηγοί Εκδήλωσεις είναι η ΣΥΚΙΚΗ, ο Δήμος Μονεμβασίας, και όλοι οι Επαγγελματίες Παπαδιανίκων και Πλύτρας καθώς και τα Καταστήματα Ασωπού και Μολάων.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης στο notospress.gr “Στόχος της Γιορτής, πέρα από τη διασκέδασή μας, είναι η διατήρηση της αναγνώρισης που δικαιούται το σύκο ανάμεσα στα εξαιρετικά προϊόντα της γης μας, καθώς και να στηριχτεί η καλλιέργειά του ώστε να δικαιωθούν οι άνθρωποι που επιμένουν να μοχθούν για την παραγωγή του”.
Με την αισιοδοξία ότι η Γιορτή θα πετύχει όλους τους στόχους της απευθύνουν μέσω του notospress.gr “ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να συναντηθούμε στη χαρούμενη αυτή γιορτή, να διασκεδάσουμε, να τιμήσουμε το παρελθόν και να στηρίξουμε το παρόν και το μέλλον του μοναδικού αυτού προϊόντος μας”.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου