Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ψαριά 54 κιλών από μία γυναίκα στην Αγγλία



Μία 20χρονη γυναίκα από την Αγγλία, η οποία έπιασε ένα τεράστιο γατόψαρο μήκους 2 μέτρων και 13 εκατοστών, «έβαλε τα γυαλιά» στους έμπειρους ψαράδες και ειδικά στο αγόρι της. Παρόλο που η ίδια έχει ύψος 1.58 μέτρων, τίποτα δεν την εμπόδισε να πιάσει ένα ψάρι που ζυγίζει 54 κιλά! Με το ψάρι αυτό, η Kirstin Hole έσπασε το ρεκόρ της μεγαλύτερης ψαριάς από γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου αγοριού της, Lee Pollard και των ψαράδων της περιοχής.

Μετά από μάχη μίας ολόκληρης ώρας, η Kirstin κατάφερε να τραβήξει έξω από το νερό το τεράστιο πλάσμα και μετά τις… απαραίτητες για το ρεκόρ φωτογραφίες και μετρήσεις, το άφησε να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Η Kirstin ψάρεψε το γατόψαρο κατά τη διάρκεια της εκδρομής της με τον Lee στο πάρκο Oakwood του Norfolk. Η ίδια δήλωσε: «O Lee λατρεύει τα γατόψαρα και διοργανώνει εκδρομές σε ποτάμια όπως τον ποταμό Έβρο στην Ισπανία» και πρόσθεσε ότι μόλις έβγαλαν έξω το ψάρι έμειναν έκπληκτοι από το μέγεθός του. Το γατόψαρο δεν χωρούσε στην ψάθα 2 μέτρων που είχε το ζευγάρι για να βάζει τα ψάρια.


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου